Lotto resultater for verdensomspennende lotterier

På denne siden vil vi vise de vinnende tallene til de største lotteriene over hele verden, inkludert Powerball, Megamillions, Euromillions og Eurojackpot. Sjekk alle resultatene her - våre data vil bli oppdatert permanent så snart tallene er trukket.

Du har kanskje lurt på om det er mulig å få en billett til en av de lotto jackpotter du har hørt eller lest om. De fleste tror "Synd, jeg kan ikke få en billett for den enorme Powerball jackpotten - bare folk fra USA kan få dem". De kunne ikke være mer feil!

I en alder av internett er det veldig enkelt å kjøpe en billett til et lotteri utenfor ditt bostedsland. Det er en tjeneste for verdensomspennende lotto-billettkjøp som heter RedFoxLotto. Alt du trenger å gjøre er å klikke på en av "Play" boksene nedenfor, og du vil gå til siden der du velger tallene dine, bestemme om du vil delta i en eller flere trekk og antall billetter du vil ha. Deretter betaler du for billetten din online, og før du vet det, er en skannet kopi av din opprinnelige billett i din e-postboks.

Hemmeligheten bak denne tjenesten er et verdensomspennende nettverk av agenter som arbeider for RedFoxLotto. De kjøper billettene du bestilte på nettstedet, skann deretter dem og send dem til deg. RedFoxLotto tar vare på utbetalingene dine hvis du vinner, uten å belaste en prosentandel av gevinstene dine.