Hvordan spille lotto online

I stedet for å bare fokusere på ditt lokale lotteri, bør du også vite om dine muligheter til å kjøpe lotto-billetter online! Tross alt er du ikke lenger avhengig av lotteriene som tilbys i ditt eget land.

I dag kan du delta i trekk av alle jackpotter i verden - med en 100% lovlig billett som du kjøpte online. Dette er også en ekstremt komfortabel måte å spille på, ved hjelp av lottekurvertjenesten til RedFoxLotto. Klikk her for å besøke nettstedet RedFoxLotto. Prinsippet bak deres onlinetjeneste er RedFoxLotto som kjøper billetten du bestilte, og gir deg en skannet kopi av billetten som bevis.

Tusenvis av svært attraktive jackpotter

Hvis du ser på ditt nasjonale lotteri, kan du oppleve at jackpotene er relativt lave. På den annen side, hvis du kjøper lotteri billetter via Internett, kan du velge mellom en rekke lotterier fra mange land i verden.

Sikkert har du hørt om nyheter om enorme jackpotter for amerikanske lotterier som Powerball og Mega Millions. Nylig ble en jackpot verdt 1,5 milliarder dollar vunnet i USA. En slik mengde er vanskelig å forestille seg, men faktum i saken er at du også trygt og lovlig kan bestille en billett til disse og andre lotterier fra utenfor ditt eget land.

Selvfølgelig er prisen på en billett noe høyere enn en vanlig billett på grunn av utgiftene til budtjenesten, men forholdet mellom pengene brukt og det potensielle resultatet er fortsatt mange ganger bedre. De fleste spillere velger jackpotten som for øyeblikket har høyest beløp - dette er en helt logisk og matematisk korrekt strategi!

Billettkjøpsprosedyren

Når du er på RedFoxLotto nettside, velg først lotteriet du vil delta i. Deretter velger du tallene dine - nettstedet forteller deg nøyaktig hvor mange hovednumre og tilleggsnumre du må krysse for lotteriet du har valgt. I tillegg kan du legge hele eller deler av utvalget til tilfeldighet, og la et integrert tilfeldig talgenerator velge deg.

Selvfølgelig kan du også bestille flere billetter, eller spille flere lotterier. Samtidig har du muligheten til å delta i trekkene i flere uker. Dette er spesielt gunstig: for det første fordi RedFoxLotto vanligvis gir deg en rabatt hvis du deltar i flere trekker; og for det andre, fordi selv en spesielt stor jackpot ikke kan bli vunnet ved neste trekk, og med en "permanent billett" er du automatisk fortsatt i løp for neste trekk!

For å fullføre kjøpet må du registrere deg hos RedFoxLotto og deretter bruke en av de sikre måtene å betale. Kort tid senere vil du motta bekreftelsen og den skannede billetten.

Hvis du vinner, vil du automatisk bli varslet av RedFoxLotto og de vil håndtere utbetalingen for deg også.

Du ser, å kjøpe din lotto billett på nettet er like trygg som å kjøpe en billett i din lokale butikk - men potensielt mye mer lukrativ!